logo-vles-home

ALCOHOLVRIJE WIJNEN

MOUSSERENDE ALCOHOLVRIJE WIJN


PIERRE CHAVIN

  • PIERRE ZERO Sparkling Blanc NV  €  6,50
  • PIERRE ZERO Sparkling Blanc NV 20 CL  €  3,50

ALCOHOLVRIJE WIJNEN
Alcoholvrije wijnen heb al vaak hun nut bewezen. Er is altijd wel iemand die geen alcohol wil of mag drinken. Denk aan antibiotica kuren, vrouwen die in verwachting zijn, mensen die nuchter achter het stuur willen, openbare evenementen zonder vergunning, sporters in training voor een marathon, of ontvangst van gasten van een andere cultuur en/of levensovertuiging.

MOUSSERENDE 0% ALCOHOL WIJNEN
Toegegeven, wijn waar de alcohol uit verwijderd is - in ons geval door centrifugatie - mist al snel ruggengraat. De aanwezigheid van koolzuur kan dit grotendeels verhelpen. Geen wonder dat mousserende 0% alchol wijnen het meest succesvol zijn. De wijnen smaken extra verleidelijk door toevoeging van een scheut druivensap. Dit geeft een mooi druivig aroma, maar levert ook wat restzoet. De echt gevorderde wijnliefhebber mist wel de finesse van kurkdroge 'echte' wijn. Maar koud geserveerd op een warme dag zijn het prettige dorstlessers!

GEEN ACCIJNS - LAAG BTW
Prettige bijkomstigheid is dat er geen accijns op alcoholvrije wijn wordt berekend. Bovendien valt dit product in het lage BTW tarief! 


  

inschrijven nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief ontvangt u regelmatig het laatste nieuws over de ontwikkelingen op wijngebied, maar ook informatie over onze aanbiedingen en proeverijen.

Inschrijven >>

stroke