logo-vles-home

WIJN VAN DE MAAND

WIT & ROOD UIT BERGERAC
Als wijn van de maand wordt gewerkt aan een aantrekkelijk aanbod uit een van de beste subdistricten van Bergerac, het district Montravel. De bedoeling is dat er zowel wit als rood verkrijgbaar zal zijn in een toegankelijke Bordeaux stijl.

De wijnen van Montravel hebben in veel opzichten wel iets van de wijnen van de nabijgelegen wijngaarden van Bordeaux. Droge witte Montravel is vergelijkbaar met droge witte Graves en de droge witte top versies evenaren de meeste witte Grand Cru wijnen van Pessac-Léognan. De rode wijnen van Montravel doen sterk denken aan de Merlot gedomineerde wijnen uit o.a. Castillon, Côtes de Francs en de satelietgemeentes van Saint-Émilion. De rode topversies evenaren - of soms zelfs overtreffen - veel Grand Cru wijnen van Saint-Émilion.

Goede wijnen uit Montravel zijn een uitstekend alternatief voor de hier en daar qua prijs doorgeschoten luxe Bordeaux wijnen. 

inschrijven nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief ontvangt u regelmatig het laatste nieuws over de ontwikkelingen op wijngebied, maar ook informatie over onze aanbiedingen en proeverijen.

Inschrijven >>

stroke